DINA FRÅGOR OCH VÅRA SVAR

Absolut inte. Vi vänder oss lika mycket till företag som inte har en anställda bid manager, med ändå vill vinna affärer inom offentlig sektor.

Självklart kan vi hjälpa dig one-to-one genom att kontakta oss. Du har även möjlighet att efterfråga material som du behöver i ditt jobb!

Vi vill så klart att du bidrar med förbättringar till vårt underlag, men du är fri till att ladda ner dokument och förädla de.

BIMCOM står för bid manager community och vi vänder oss till de som idag säljer eller vill sälja till offentlig sektor. Det innebär att även de som inte har titeln bid manager är välkomna. 

Man får verktyg, mallar och underlag för att skapa en bättre affär. Vi fokuserar främst på strukturkapital och kompetensutveckling. Utöver det får man bättre priser hos våra partners och möjlighet att delta på våra event.

Det är möjligt att dina konkurrenter är här, vi vet faktiskt inte. På sidan är du anonym och vi arbetar branschoberoende vilket innebär att det vi publicerar syftar till att vara generiska. Vi lämnar inte heller information vidare om du är medlem.